Політика
13 січня 2021
Павло Розенко: «Місце Вітренко не в Кабінеті міністрів, а на лаві підсудних»
Колишній віцепрем'єр-міністр України – міністр соціальної політики Павло Розенко розкритикував нове призначення Зеленського.
news-image

Колишній віцепрем'єр-міністр України – міністр соціальної політики Павло Розенко розкритикував нове призначення Зеленського.

ЗНАЙОМТЕСЬ Це - ЮРІЙ ВІТРЕНКО... Новий кадровий «успіх» президента Зеленського!! 6 років, починаючи із 2014 року, ЮРІЙ Вітренко переконував всіх нас в тому, що підвищення ціни на газ для населення - єдиний правиьний шлях, який має пройти Україна", - пише Розенко.

Політик стверджує, що саме на посаді одного з керівників НАК «Нафтогаз» він був активним лобістом запровадження механізму ціни на газ, який діє і сьогодні.

І ОТ РАПТОМ... Юрій Вітренко «прозріває»... І другий день розповідає нам, що «формула», яку він так активно впроваджував в Україні виявляється - НЕПРАВИЛЬНА!!! І у нього є інша «формула», яка може знизити ціну на газ для населення на 40%", - дивується екс-міністр.

Розенко зазначив, що кожен українець протягом шести років сплачував ціну за газ мінімум на 40% вище, ніж це об‘єктивно мало би бути, тобто шість років українці переплачували за газ величезні суми. 

Після цих «ОТКРОВЄНІЙ» для мене очевидно, що:

слова Вітренка - ЯВКА З ПОВИННОЮ керівництва НАК «Нафтогаз Україна» за свою діяльність з 2014 року;

кожен українець сплачував 6 років (і продовжує сплачувати при Зеленському) ціну за газ на 40% вище (мінімум) ніж це об‘єктивно мало бути; місце ВІТРЕНКО не в Кабінеті міністрів, а на лаві підсудних;

Юрій Вітренко і керівництво Нафтогазу має повернути до держбюджету свої захмарні зарплати (в середньому по 100 000 $ за місяць), починаючи вз 2014 року;

Юрій Вітренко має повернути до держбюджету 7 млн доларів США, виплаченої йому (невідомо за що) «премії»...

ОТ ТАКА ФІГНЯ, МАЛЯТА..", - підсумував екс-міністр.

Нагадаємо, в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко визнав, що «Нафтогаз» завищує ціну на газ. Міністерство енергетики України планує переглянути ціну на природний газ для «соціально вразливих» споживачів. За словами Вітренка, мова про рівень ціни 5 356 грн, тобто на 44% менше ніж середньозважена ціна у січні. 

Також повідомляли, що підвищення тарифу на електроенергію збільшить інфляцію в країні на 0,39 п.п. - НБУ.

До речі, завдяки державним послугам онлайн, які наразі впроваджує Міністерство цифрової трансформації, громадяни щорічно можуть заощадити 1,3 мільярда гривень. Про це заявив перший заступник міністра Олексій Вискуб, передає пресслужба міністерства.

 

Читайте також:Ще одна перемога Ахметова. Вищий антикорсуд відмовився поновлювати справу щодо «Роттердам+»