Політика
14 січня 2021
Марина Данилюк-Ярмолаєва: «План вакцинації, навіть адекватною вакциною у майбутньому — буде зірвано»
Журналістка зазначає, що нинішні танці Степанова з Медведчуком і Богатирьовою закінчаться тим, що після 25.01 ніхто не буде дотримуватись обмеженнь.
news-image

Ефективність китайської вакцини Sinovac трохи більше 50%. Тобто ти або захворієш, або ні після укола — шанси рівні. Про це наголошує журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Також вона зазначає, що саме цю вакцину одноосібно захотіли Зеленський і Степанов, і уже віддали мільярд.

Хоча сьогодні на свіжому брифінгу Степанов обіцяє гроші повернути, якщо ефективність вакцини буде нижче 70%. Так, а хто поверне здоров’я тим, хто вколеться і зробить гірше собі?

Особливо цинічно, коли уряд місяць тому обіцяв у першу чергу колоти цією вакциною лікарів. Тобто, щоб ті, хто лишився в строю - теж лягли з короною у разі невдачі. І в майже 50%", - пише Марина Данилюк-Ярмолаєва.


Журналістка звернула увагу на ще одну деталь:

Як і в темі з російським фуфломіцином, так і в темі з китайською вакциною стирчать вуха Раіси Богатирьовоі. Саме дотична до неї компанія «Лекхім» призначена постачальником китайських настоянок на єжах і літучих степанових.

Я розумію, що Рая потребує пластичних хірургів і бутиків валентіно. Але якого хера із бюджету воюючої країни видирають мільярди то на китайське, то на російське гівно?

Якщо через 6-8 місяців доведеться удруге за такі суми купувати уже якісну вакцину, якою прив‘ється вся Європа. Той же Pfizer, яким уже прививаються небагаті Молдова і Албанія", - зазначає журналістка.

Данилюк-Ярмолаєва передбачає, що план вакцинації, навіть адекватною вакциною у майбутньому — буде зірвано. 

Вангую, що нинішні танці Степанова з Медведчуком і Богатирьовою закінчаться тим, що після 25.01 всі слатимуть нах локдауни і обмеження. Бо наш чудовий уряд зробив усе, щоб народ не лише не носив маски. А й боявся медицини з тінями схематозників як вогню.

Зазначимо, що на кисневі концентратори та медичний кисень витрачено 700 млн грн за рік - Мінекономіки

Раніше у Кремлі заявили, що Путіну не можна робити щеплення російською вакциною. Хоча оточення президента її вже отримало.

Читайте також:У Кенії виявили штам коронавірусу, який не фіксували в інших країнах