Україна
14 січня 2021
МЗС представив сайт про Україну для іноземців
Там розповідають, як у нас навчатися, інвестувати й подорожувати.
news-image

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в четвер, 14 січня, представив «цифровий портал про сучасну Україну для іноземних аудиторій» — сайт UKRAINE.UA. За словами Кулеби, сайт покликаний розповісти світові про «креативну, динамічну, інноваційну» Україну.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Іноземці зможуть познайомитись із Україною онлайн, зацікавитися нею і згодом відвідати, інвестувати чи приїхати на навчання до нашої держави», — заявив міністр.

Сайт UKRAINE.UA виконаний у стилістиці єдиного бренду України UkraineNOW. Наразі він доступний лише англійською, але протягом 2021 року МЗС планує запустити французьку, німецьку, іспанську, арабську та китайську версії сайту.

Нам вдалося отримати під контроль і управління держави інтернет-домен Ukraine.ua. Тепер за цією адресою будемо розказувати світові про Україну. В основі - візуальний бренд Ukraine Now", - сказав Кулеба.

Сайт складається з трьох розділів. «Explore» («Досліджуй») — про туристичний потенціал України та найбільш популярні туристичні принади й маршрути; «Invest» («Інвестуй») — про можливості та переваги інвестування; і «Study» («Навчайся») — про можливості навчання в українських вишах, зокрема й англійською.

Керує сайтом UKRAINE.UA міністерство закордонних справ та Український інститут — установа, спрямована на просування іміджу України за кордоном. Крім того, до наповнення сайту долучилися низка фахівців і профільних агентств.

Крім того, на UKRAINE.UA розміщений фотобанк «Україна», світлини для якого безоплатно надали українські фотографи. Фото, за словами Кулеби, можна вільно використовувати з некомерційною метою для просування України за кордоном.

Сайт має стати магнітом для звичайного іноземного туриста, бізнесмена, іноземного студента. Усе це - щоб привертати до України додаткову увагу і популяризувати нашу країну у світі, зміцнювати її авторитет", - сказав міністр.

Цікаво почитати: Через пандемію у всьому світі попит в туристичній галузі скоротився від 30 до 80% – Ігор Голубаха.

Нагадаємо, що для зимового відпочинку в Карпатах розробили 8 нових турів. Зазначається, що нові туристичні продукти покликані популяризувати зимовий відпочинок у Карпатах і створені в межах проєкту "52 вікенди на Івано-Франківщині".

Читайте також:Іспанія планує пускати туристів без обмежень вже з березня 2021 року