Події
18 січня 2021
Дайджест головних новин за 18 січня
Найголовніші новини за сьогодні.
news-image

Ми зібрали для вас найголовніші новини за сьогодні, 18 січня.

Денис Шмигаль заявив про зниження ціни на газ

Інна Совсун повідомила, що за її заявою Офіс генерального прокурора відкрив кримінальну справу про кнопкодавство під час голосування за Сергія Шкарлета

У Криму висохло ще одне велике озеро

Арсеній Яценюк:"Нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру"

В результаті пожежі в одному з готелів Одеси загинуло дві людини

 Пірнання на Водохреще - російська, а не українська традиція і воно не «змиває» гріхи, - заява ПЦУ

Світ перебуває на межі моральної катастрофи - глава ВООЗ

 

Нагадаємо, Антон Сененко, старший науковий співробітник Інституту фізики НАН України, розповів про те, що "Слуги народу" провалили законопроєкт про запровадження нових стандартів при створенні шкільних підручників, аби там дітям не розповідали, що содою можна лікувати рак, а Київ було засновано в 19 столітті.

Раніше ми писали про протест: «Стоп Шкарлет — не дамо вбити освіту!»  та вели пряму трансляцію. Під Офісом Президента відбувалася акція проти призначення Сергія Шкарлета міністром освіти.

Радимо почитати ексклюзивне інтерв'ю "В освіту треба інвестувати кошти, мізки, кадри, шукати нові підходи" – Роман Лозинський. Нардеп переконаний, що Шкарлет - це застій, відкат в минуле. Це потенційний ризик ліквідації ЗНО, це збільшення корумпованості в освіті, це толерування плагіату на всіх рівнях в галузі освіти.