Події
25 січня 2021
Садочки, школи та ліцеї: в Одесі шукають вибухівку в 373 закладах
Для перевірки інформації на місця скеровані слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники.
news-image
У Одесі поліцейські перевіряють повідомлення про замінування 373 закладів освіти – дитсадків, шкіл тощо. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Одеської області.

На електронну адресу поліції надійшло повідомлення про те, що 373 дитячі садочки, школи, ліцеї та учбово-виховні комплекси Одеси та області заміновані. Для перевірки інформації на місця скеровані слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 20 січня в Одесі поліція перевіряла повідомлення про замінування 186 дитячих садочків та навчально-виховних комплексів. Перевірки повідомлень проводили близько сотні поліцейських, вибухонебезпечних пристроїв чи предметів не виявлено.

15 січня в Одесі поліцейські перевіряли повідомлення про замінування 185 дитсадків, інформація про закладену вибухівку не підтвердилася.

13 січня у Одесі перевірялися повідомлення про мінування 26 дитсадків, обласної прокуратури і одного з райсудів Одеси, вибухівки знайдено не було.

До цього, 11 січня, в Одесі поліцейські перевіряли інформацію про загрозу вибуху в двох лікарнях та суді, і в ході обстеження жодних вибухових пристроїв та речовин не було виявлено.

Раніше повідомляли, що СБУ запобігла теракту, який окупанти готували на мирній території України.

Нагадаємо як відбувалося захоплення і звільнення заручників у Луцьку.

Читайте також:У СБУ зробили офіційне повідомлення щодо справи Сергія Стерненка