Події
29 січня 2021
Дайджест головних новин за 29 січня
Головні новини дня.
news-image

Ми зібрали для вас головні новини за сьогодні, 29 січня

 

У Києві вшановують пам'ять Героїв Крут. Пряма трансляція

За словами політтехнолога Вадима Карасьова, "зі стартом нового політичного сезону поновилися і дискусії щодо потенційних кадрових ротацій в Кабінеті Міністрів, включаючи повне перезавантаження уряду"

Україна потрапила в десятку країн із найгіршою реакцією на пандемію коронавірусу, - The Lowy Institute

Скільки зароблять важковаговики Джошуа та Ф'юрі за бій за звання абсолютного чемпіона світу

Чемпіонат світу 2022 пройде в місті, якого ще немає

У КМДА спростували інформацію про підняття цін на проїзд в метро

Суд скасував домашній арешт Сергія Стерненка та передав його на поруки народного депутата від партії "Голос" Романа Лозинського

 

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Раніше ми писали, що "нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру". Про це розповів Арсеній Яценюк, український політик, економіст та юрист.

Читайте також:«Тарифний майдан» - платіжка Президенту. Акція біля ОПУ. Пряма трансляція