Події
2 лютого 2021
Дайджест головних новин за 2 лютого
Головні новини за сьогодні, 2 лютого.
news-image

Ми зібрали для вас головні новини за сьогодні, 1 лютого

На Донбасі сьогодні російський снайпер смертельно поранив українського бійця

Степанов: Комерційна вакцина з'явиться не раніше літа, може коштувати від до

Політичний експерт Ігар Тишкевич вважає, що протести в короткостроковій перспективі не похитнуть режим Путіна

Нещодавно з’явилося відразу кілька досліджень, які стверджують, що коронавірус викликає безпліддя у чоловіків.  Але не всі лікарі згодні з такими висновками

Коли люди отримають платіжки за січень, протестна активність зросте - директор Українського інституту політики Руслан Бортник

На Харківщині бабак-віщун Тимко спрогнозував ранню весну

У Китаї викрили виробництво підробленої вакцини від коронавірусу

 

Як стало відомо, уряд Іспанії затвердив пілотний проєкт, який на національному рівні запровадить чотириденний робочий тиждень. Спершу зміни стосуватимуться обмеженої кількості компаній. На пілотний проєкт, який триватиме протягом трьох років, виділять 50 мільйонів євро. Уряд планує фінансово підтримувати компанії, які скоротять свій робочий тиждень із 40 до 32 годин, але не зменшуватимуть зарплату для своїх працівників.

До речі, президент США Джо Байден провів свою першу телефонну розмову на цій посаді з президентом Росії Володимиром Путіним. Президент США 26 січня подзвонив Путіну, щоб підтвердити готовність Штатів продовжити на п’ять років Договір про скорочення й обмеження стратегічних наступальних озброєнь (СНО-III). Термін дії цього договору, який стосується скорочення ядерних арсеналів США та Росії, сплине на початку лютого 2021-го.

Нагадаємо, влада Франції заборонила носити саморобні маски в громадських місцях. Франція видала указ, що забороняє носіння саморобних масок, заявивши, що вони не забезпечують достатнього захисту від нових, більш заразних штамів COVID-19.

Читайте також:Ліцеїсти зі Львова записали музичний кліп на честь бою під Крутами (відео)