Світ
2 лютого 2021
Репер Lil Uzi Vert планує імплантувати собі в чоло діамант за $ 24 млн
Це рідкісний рожевий діамант вагою майже 11 каратів (понад 2 грами). Він купив камінь ще у 2017 році й ось тільки-но завершив виплачувати за нього всю суму.
news-image
Американський репер Саймір Вудс, більш відомий як Lil Uzi Vert, розповів про намір імплантувати собі в лоба діамант вартістю 24 мільйони доларів.

Про це він повідомив у Twitter, пише Громадське.

За словами репера, це рідкісний рожевий діамант вагою майже 11 каратів (понад 2 грами). Він купив камінь ще у 2017 році й ось тільки-но завершив виплачувати за нього всю суму.

Як це має виглядати
 

Імплантувати діамант в обличчя Вудсу повинен відомий ювелір Елліот Елліанте.

Сам репер уточнив, що цей рожевий камінь коштує більше, ніж його будинки та автомобілі, зокрема Bugatti, разом узяті.

На запитання, чому він просто не вставить діамант у перстень, репер відповів: 

«Якщо я загублю його з перснем, ви сміятиметеся з мене ще більше, ніж якщо я вставлю його в лоба. І так, у мене є страховка».

 

Раніше стало відомо, що Державна авіаційна служба дозволила авіакомпаніям виконувати рейси до курортних місць у 29 країнах. Саме туди українці зможуть полетіти влітку 2021 року на відпочинок, якщо не завадять карантинні обмеження. Так, авіакомпаніям, які отримають відповідні дозволи, дозволили виконувати рейси без обмеження частоти польотів. 

Також ми повідомляли, що дослідження науковців з Оксфордського та Бірмінгемського університетів опублікувала Американська психологічна асоціація. У дослідженні взяли участь 79 підлітків-музикантів 15-19 років, які гастролювали впродовж тижня за кордоном. Учені вважають, що під час гастролей підлітки дуже багато спілкуються між собою, тому це спосіб дослідити, як вони впливають одне на одного.

До речі, китайська соцмережа TikTok посилює правила безпеки для неповнолітніх користувачів. Їхні облікові записи стануть більш закритими. Тепер профілі підлітків від 13 до 15 років включно автоматично будуть приватними. Це означає, що переглядати відео таких користувачів можна лише тим, кого підлітки додадуть до переліку своїх «фоловерів».

Читайте також:Фагот ТНМК (Олег Михайлюта): «Якщо люди думають, що музиканти купаються в золоті, їдять ікру,  як це постійно показують по телевізору, живуть в палацах - то це не так»