Політика
8 лютого 2021
Дмитро Ярош: «Прийняття Закону «Про колабораціонізм» буде початком реалізації плану по деокупації та реальним кроком у напрямі повернення Соборності України»
Прийняття Закону «Про колабораціонізм» дасть можливість українцям нанести поразку віковічному ворогу в тилу.
news-image
Закон «Про колабораціонізм» потрібний не для того, щоб згадувати, хто винний у тому, що маємо зараз...В цьому впевнений колишній лідер організації «Правий сектор» Дмитро Ярош.
Він зазначає, що в першу чергу, закон має розставити всі крапки над «і» у питанні «свій-чужий».

По-друге, прийнявши його, Верховна Рада наведе лад у політичній системі Держави, ліквідувавши представництва ворожих проросійських сил у структурах влади (медведчуки, рабіновичи, ківи та тисячі їм подібних путінських повій більше не зможуть бути депутатами та чиновниками).

По-третє, цей Закон позбавить Україну від, ще доволі великого, «духовного» впливу РПЦ-ФСБ на наших співгромадян.

По-четверте, таким чином ми виб’ємо фінансово-економічні важелі впливу Кремля на ситуацію в Державі", - зазначає український громадсько-політичний діяч.

 

Отже, прийняття Закону «Про колабораціонізм» дасть можливість українцям, не проливаючи своєї крові, нанести поразку віковічному ворогу в тилу і надихнути українських воїнів на звільнення окупованих районів Донеччини, Луганщини і Криму. Це і буде початком реалізації плану по деокупації та реальним кроком у напрямі повернення Соборності України!

Перемога буде за нами!", - впевнений Дмитро Ярош.

Цікаво почитати та переглянути: «З Путіним можна домовитись про гібридний мир» | Павло Клімкін.

Раніше писали, що на Вінниччині на колінах зустрічали воїна Вікторію Слободянюк, 29-річну маму двох дітей (фото)Жінка пішла на війну, щоб захищати Україну і прогодувати дітей, бо військовий - це теж професія.

Читайте також:В перемогу Медведчука в Україні шляхом виборів не вірять навіть росіяни