Події
9 лютого 2021
Глава МОЗ живе у величезній квартирі в центрі Києва та їздить на машині, як в англійської королеви
Житло в декларації записано на дружину Наталію.
news-image

Глава МОЗ Максим Степанов живе у величезній квартирі в центрі Києва і їздить на машині, як в англійської королеви, повідомляє видання Страна.

Їздить головний медик країни на англійській класиці - позашляховику Range Rover, вартістю понад 2,7 млн грн (така сума значиться у фінансовій звітності на сайті НАЗК). 

Такий джип тільки в модифікації з правим кермом водить сама британська королева.

фото Ізим Каумбаєв,
Судячи з оголошень на сайтах з продажу нерухомості, на сьогоднішній день ціна "квадрата" в 25-поверховій свічці близько 00. Тому, квартира Степанова потягне на 0 000", - йдеться в матеріалі.

Як повідомляється, на вході та в ліфті - пропускна система, чергує охорона і консьєрж. А мешканці можуть прям з поверху потрапити в підземний гараж.

 

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Раніше ми писали, що "нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру". Про це розповів Арсеній Яценюк, український політик, економіст та юрист.

Читайте також:«З Путіним можна домовитись про гібридний мир» | Павло Клімкін