Iнтерв’ю
11 лютого 2021
«Найбільші рагулі України – малороси» | @Ragulivna​ Тетяна Микитенко
Блогерка та ведуча проєкту "Рагулі" Тетяна Миктенко розповіла про те, чому пішла з "Ісландії", як плакала, бо не могла привітатись перед камерою та пояснила, хто такі малороси і чому вони – найбільші рагулі України.
news-image

На youtube каналі Єдність відбулася прем'єра ексклюзивного інтерв'ю з Тетяною Миктенко у форматі програми "Ти/Ви" із Сергієм Савінцевим.

Блогерка та ведуча проєкту "Рагулі" Тетяна Миктенко розповіла про те, чому пішла з "Ісландії", як плакала, бо не могла привітатись перед камерою та пояснила, хто такі малороси і чому вони – найбільші рагулі України.

Співрозмовниця Савінцева розповіла що телепроєкт «ragu.li» раніше знімали навіть на леопардовому дивані в батьків вдома. Також вона вважає, що привертати увагу голою сракою в 21 сторіччі не є чимось незвичним. 

Тетяна Микитенко впевнена, що аудиторія була готова сприймати тільки глянцеву інформацію, і їй це не подобалось. На ринку мають бути присутні різні точки зору, зазначила жінка. 

Авторка повідомила, що відеоформату «ragu.li» три роки, друкованому формату - сім. Періоди вигорання були і вони були різними. Під час революції Гідності був застій. 
Також Тетяна згадала, що перший найпопулярніший пост складався з п'яти слів: "оп", "оп", "оп", "оп, "хуяк". Це були підписи під фото Камалії.

Людям бракувало контексту "поржать". Тому людям було це необхідно", - розповідає співрозмовниця. 
Ви в рагулях постійно висміюєте когось або вказуєте на якісь недоліки. Зрозуміло, цинічний підхід, він дуже хайповий і в нас в країні менталітет такий, що когось задіти - це круто. Ви не думали, що в Україні є й інша когорта людей, яких так само можна показувати з хорошої точки зору і формувати в українців інші звички і ментальність", - запитав Савінцев.

По перше, є детоксикація і є читанка. Це проєкти, які побудовані на хорошому, цікавому. Але, давайте зізнаємося собі обидва в тому, що людям про хороше не так цікаво дивитися, і за відсутності конфлікту люди не готові регулярно приходити спостерігати і споживати контент.

Рагулі побудовані не стільки на тому, щоб провокувати якусь культуру хейту, зради, критики, і т.д, скільки на те, щоб звертати увагу на ті явища в суспільстві, які нам варто було б доопрацювати, тому що насправді все, що я виголошую в "Рагулях", я потім готова повторити в обличчя тій людині до якої це виголошую, і неодноразово в мене були ці моменти, коли я стикалася обличчя в обличчя. Всі чомусь очікують якогось страшного конфлікту за кадром, а натомість дуже багато слів вдячності", - зазначила Тетяна.

Савінцев також поцікавився чому через Володимира Парасюка видалили фейсбук-акаунт Микитенко.

Я виклала відео Парасюка, а він пожалівся, що це порушення авторських прав, а до цього була атака на мій канал. Мене забанили, бо я порушую правила фейсбуку. Це було старе архівне відео Парасюка з КВК. Він говорив гомофобні жарти. Я критично висловилася. Відео почало ставати віральним і він пожалівся на це відео", - згадала співрозмовниця.

Хто сформував світогляд Тетяни Микитенко і  чи спала вона з жінкою дивіться в ексклюзивному інтерв'ю з Тетяною Миктенко у форматі програми "Ти/Ви" із Сергієм Савінцевим..

 Зазначимо, Савінцев читає всі коментарі які ви залишаєте під інтерв'ю.

0:00 -intro

2:15 – скільки часу витрачає на підготовку одного випуску "Рагулів"

11:49 – чи погано привертати увагу голою дупою

19:16 – яку місію виконують "Рагулі"

23:48 – про те, як чоловік в переході фотографував труси

26:42 – яких людей вважає найбільшими рагулями

28:27 – хто такі малороси?

30:05 – несподіванка для Тетяни Микитенко

34:17 – про знайомство з Володимиром Петровим та роботу на "НЛО ТВ"

38:23 – як розплакалась перед камерою

39:57 – чому через Володимира Парасюка видалили фейсбук-акаунт Микитенко

41:41 – про гомофобію в Україні

43:40 – про сексуальний досвід з дівчиною

57:55 – хто сформував світогляд та характер

1:01:17 – чому в дитинстві розмовляла російською мовою

1:04:07 – чому пішла з "Ісландії"

1:12:10 – про спільні етери та співпрацю з Романом Скрипіним

1:23:28 – ТОП-рагульських ситуацій та ранжуємо головних рагулів країни

1:34:40 – найбільш рагульський вчинок у житті Тетяни Микитенко

Раніше Павло Клімкін розповів про роботу з Порошенком, описав двома слова зовнішню політику Зе-команди та пригадав, як на дипломатичних перемовинах кинув в обличчя міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова стос документів.

Також стало відомо, що "нинішня влада намагається запустити російський газ на територію України. Вони знову хочуть посадити Україну в російську газову камеру". Про це розповів Арсеній Яценюк, український політик, економіст та юрист.

Читайте також:Викладач одеського вишу оскандалився через українофобські погляди