Політика
12 лютого 2021
Вірастюк йде в політику за корупційною двадцяткою баксів в конверті і можливістю заробити копійку на депутатському лобіюванні
Український блогер Карл Волох висловив цікаву думку.
news-image

Карл Волох пише у себе на сторінці в Facebook, що ситуація із закриттям промосковських телеканалів дуже контрастує з рішенням відомого українського спортсмена Василя Вірастюка балотуватися в нардепи від «Слуги народу».

Блогер також зазначає, що всі прекрасно розуміють, що до політики Вірастюк має такий потяг і хист, як Зеленський, тобто, просто кажучи, ніякого. 

І ідеологічно він, галичанин, до цієї партії не причетний, якщо вважати, що там є ідеологія, а йде Вірастюк в похід за корупційною двадцяткою баксів в конверті для членів фракції «Слуга народу» і можливістю заробити ще якусь копійку на депутатському лобіюванні.

Карл Волох наголосив, що в країні, де немає інституту репутації і навіть повальне обурення громадян корупцією чиновників є лише реакцією на особисту неспроможність пробратися до годівниці, така матерія, як ігнорування телеканалів через відверто ворожу позицію їх власників, точно є занадто тонкою. 

Якби не це, цілком можливо, що «промосковське лайно» мало хто дивився б. І не було б сенсу їх забороняти.

Читайте також: В перемогу Медведчука в Україні шляхом виборів не вірять навіть росіяни.

Як ми писали: Максим Жорін: Коли у центрі столиці знаходяться біля сотні озброєних людей, це, м'яко кажучи, дивно.

Читайте також:Новинський купив телеканал «НАШ» - Тетяна Поп