Події
12 лютого 2021
Дайджест головних новин за 12 лютого
Головні новини за сьогодні.
news-image

Ми зібрали для вас головні новини за сьогодні, 12 лютого

 

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалу «Наш»

55% українців планують дарувати подарунки на День святого Валентина, - опитування

Моряки перекрили трасу Київ-Одеса, приїхав Саакашвілі

Щороку від онкології в Україні помирає близько 250 дітей: дані МОЗ

Вірастюк йде в політику за корупційною двадцяткою баксів  в конверті і можливістю заробити копійку на депутатському лобіюванні

Андрій Іллєнко, заступник голови ВО «Свобода», ексклюзивно для Єдності. Текстову версію читайте на нашому сайті

У США готується потужний законопроект

 

Як стало відомо, вакцина від Covid-19 не забезпечує повний або негайний захист, а це означає, що заразиться і отримати позитивний результат тесту на вірус після вакцинації все ще можливо. За даними Центрів США по контролю і профілактиці захворювань, для того, щоб вакцина подіяла, потрібно від декількох днів до декількох тижнів. Тому ви можете отримати позитивний результат ще до того, як спрацює вакцина.

До речі, нещодавно з’явилося відразу кілька досліджень, які стверджують, що коронавірус викликає безпліддя у чоловіків. Коронавірус вражає яєчка, погіршуючи якість сперми і підвищуючи ризик розвитку безпліддя. Можливо на це впливає тривала лихоманка, яка є одним із симптомів захворювання.

За словами лікаря Тараса Жиравецького, цей вірус як несподівано з‘явився так і несподівано зникне. Медик радить насолоджуватись тим що ми маємо тут і зараз. Ми насправді маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи змушують нас оцінити те що ми не помічаємо.