Війна
12 лютого 2021
Росія йде на загострення ситуації на Донбасі, - Роман Безсмертний
Безсмертний зазначив, що поведінка представника Росії під час засідання Ради Безпеки ООН була неаргументованою.
news-image

Дипломат Роман Безсмертний заявив, що під час засідання Ради Безпеки ООН поведінка представника Росії була неаргументованою та грубою, тому він вважає, що такою поведінкою "Росія йде на загострення ситуації на Донбасі".

Про це повідомляє Еспресо.

Безсмертний зазначив, що поведінка представника Росії під час засідання Ради Безпеки ООН була неаргументованою тому попри намагання всіх представників стримувати емоції, російська сторона "рвала" усі прийняті шаблони дипломатичного протоколу.

Він заявив, що це свідчить про те, що агресивність Кремля лише зростатиме, в тому числі й на фронті.

Таке відчуття, що російський представник отримав інструкції з Росії йти на загострення", – сказав Безсмертний.

За його словами, у Раді Безпеки ООН наразі є багато непостійних членів, які працюють разом з Росією. Зокрема, "деякі спікери ретранслювали тези російської інформаційної атаки".

 

Нагадаємо, після відключення каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK найбільше зросли показники у каналу Євгена Мураєва «Наш». Його частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів. Якщо 2 лютого канал мав частку 0,47% за аудиторією 18+, Вся Україна, то 3 лютого вона сягнула до 1,72%. А у великих містах з населенням 50 тис.+ канал вийшов у лідери з часткою 2,65%, випередивши «Прямий» з часткою 2,13%.

Як стало відомо, засновниця медіаресурсів "Ехо Києва" Тетяна Поп на своїй сторінці в Фейсбуці  повідомила про те, що телеканал "НАШ" купив український політик та народний депутат України Вадим Новинський. Про це вона написала в пості про блокування телеканалів. 

До речі, Володимир Бородянський, український урядовець, медіамагнат, пояснює, чому рішення РНБО про санкції «медіахолдингу Медведчука» суспільству на користь.

Читайте також:Віктор Каспрук: «2021 рік може стати останнім роком функціонування режиму Путіна»