Iнтерв’ю
16 лютого 2021
Тетяна Микитенко: «Те, що я виголошую в «Рагулях», я готова сказати в обличчя тій людині, про яку я виголошую»
Блогерка говорить, що у багатьох випадках її критика приносить позитивні результати для людей.
news-image

Як зауважив у форматі програми "Ти/Ви" Сергій Савінцев, в проєкті "Рагулі" Тетяна Микитенко висміює та вказує на недоліки, оскільки цинічний підхід дуже "хайповий", та й менталітет українців характеризується тим, що когось "задіти" - це круто.

По перше, є "детоксикація" і є "читанка". Це проєкти, які побудовані на хорошому, цікавому. Але, давайте зізнаємося в тому, що людям про хороше не так цікаво дивитися, і за відсутності конфлікту люди не готові регулярно приходити спостерігати і споживати контент", - пояснила Тетяна Микитенко.

Блогерка розповіла, що "Рагулі" побудовані не стільки на тому, щоб провокувати якусь культуру хейту, зради, критики, скільки на те, щоб звертати увагу на ті явища в суспільстві, які нам варто було б доопрацювати.

Насправді все, що я виголошую в "Рагулях", я потім готова повторити в обличчя тій людині, про яку я це виголошую, і неодноразово в мене були ці моменти, коли я стикалася обличчя в обличчя. Усі чомусь очікують якогось страшного конфлікту за кадром, наче на мене накинуться, а натомість я чула дуже багато слів вдячності", - зазначила Тетяна.
Кол я відчувала, що перегинала палку, то у спілкуванні "обличчя в обличчя", мені не було соромно, я не відчувала дискомфорту, адже це усе було в прив'язці до тієї ситуації, усе було симетрично", - пояснила Тетяна.

Блогерка говорить, що у багатьох випадках її критика приносить позитивні результати для  цих людей.

Коли я отримую відгуки на те, що я роблю, це відгуки, пов'язані із позитивними змінами у житті людини. З перших днів "Рагулів" були відгуки, що людям подобається читати сайт, адже вони зустріли однодумців. Проєкт "Рагулі" пояснив багатьом людям, що коли у них з'являється певна негативна реакція на щось, можливо, не вони "дурачки", а ті, хто виголошують окремі речі", - пояснила Микитенко.

Дивіться повністю на youtube каналі Єдність.

 

Нагадаємо, Павло Клімкін розповів про роботу з Порошенком, описав двома слова зовнішню політику Зе-команди та пригадав, як на дипломатичних перемовинах кинув в обличчя міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова стос документів.

Також ми писали, що косметолог пояснила, що трапилося із зовнішністю Юлії Тимошенко. Лідерку "Батьківщини" не впізнати після парламентських канікул.

Читайте також:Андрій Іллєнко: «Невідомо, до чого вони дійдуть і що у них там в голові»