Політика
22 лютого 2021
Сергій Руденко: «Bellingcat от-от має опублікувати своє розслідування про «вагнерівців» і те, хто ж «злив» цю спецоперацію в оточенні Зеленського»
Прозаїчна версія чому Зеленський різко пішов проти Путіна і Медведчука.
news-image

Журналіст Сергій Руденко висловив несподівану версію чому Зеленський різко пішов проти Путіна і Медведчука.

Руденко зазначає, що третій тиждень Зеленський і його команда дивують увесь світ своєю антиросійською політикою і риторикою.

Зачинені три телепомийки, санкції проти Козака і родини Медведчука, оголошена підозра Шарію. Сотні версій, чому це відбувається саме тепер. Що ж сталося із Зеленським, Єрмаком і їхньою командою?", - запитує журналіст.


Сергій Руденко вказує, одні кажуть, що це все - Байден, другі - що у Найвеличнішого сталевими виявилися горішки, треті - Зеленський йде вабанк і хоче ще довго бути у президентському кріслі.

Версія журналіста набагато прозаїчніша.

Bellingcat от-от має опублікувати своє розслідування про "вагнерівців" і те, хто ж "злив" цю спецоперацію в оточенні Зеленського.

От, уявіть собі: Bellingcat звинуватить у цьому Зеленського і Єрмака. А ті у відповідь на стіл "козирі" - три телеканали Медведчука, санкції проти кума та куми Путіна. І тема зрадництва буде амортизована.

Погодьтеся, в нинішній ситуації краще вже бути ворогом Путіна і Медведчука, аніж державним зрадником, який завалив спецоперацію із затримання важливих свідків агресії Росії на Донбасі", - підсумовує журналіст.

Зазначимо, Бутусова і Соколову викликали в ДБР через матеріали про «вагнерівців».

Раніше проходили протести під Верховною Радою. Українці вимагають створення ТСК по вагнергейту. Пряма трансляція.

Також повідомляли, що Зеленський поговорив із Лукашенком про затриманих у Білорусі «вагнерівців». Україна хотіла забрати їх собі й судити.

Читайте також:На Донбасі бойовики чотири рази порушували тишу. Українські військові стріляли у відповідь — штаб