Події
24 лютого 2021
Дайджест головних новин за 24 лютого
Головні новини за сьогодні.
news-image

Ми зібрали для вас головні новини за сьогодні, 24 лютого 

 

В Україні зробили перше щеплення від коронавірусу

Чоловік у Китаї має виплатити $ 7,7 тисячі колишній дружині за хатню роботу під час шлюбу

Газопостачальні компанії у березні встановили ціни на газ для населення від 6,70 до 6,99 грн

Ветеран АТО та блогер Олексій Петров запитав президента України в чому причина масових протестів українців, що відбуваються майже щодня протягом його каденції

На Прикарпатті заборонять посадку і висадку пасажирів у зв'язку з «червоною» зоною

З 1 березня українці можуть поїхати без віз на Карибське море

Україна планує відʼєднатися від електромережі з Білоруссю і Росією до кінця 2023 року

 

Нагадаємо, український блогер і ветеран АТО Валерій Прозапас написав в Facebook про те, що півроку українцям розповідали, як ми купуємо вакцину в Китаї, хоча і через посередника, тому як китайці дуже наполягали на відкат українським чиновникам за труди праведні - а в внаслідок міністр охорони здоров'я Максим Степанов полетів за вакцинами в Індію, влаштувавши з цього чергове бездарне шоу, виклавши про цю подію пост на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, у США 90-річна жінка пройшла пішки 10 кілометрів по снігу, щоб отримати вакцину проти COVID-19. Френ Голдман вирішила піти у клініку попри негоду, вийшовши з дому більш як за годину до прийому у лікаря.

До речі, вакцина від Covid-19 не забезпечує повний або негайний захист, а це означає, що заразиться і отримати позитивний результат тесту на вірус після вакцинації все ще можливо. За даними Центрів США по контролю і профілактиці захворювань, для того, щоб вакцина подіяла, потрібно від декількох днів до декількох тижнів. Тому ви можете отримати позитивний результат ще до того, як спрацює вакцина.

Читайте також:Марсохід NASA Perseverance сів на Марсі