Політика
5 квітня 2021
Зеленський пояснив чому поїхав до Катару
Володимир Зеленський дав інтерв’ю засобам інформації Катару
news-image

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю засобам інформації Катару, в якому розповів про мету свого візиту до цієї держави.

Я вважаю, що підтримка високої динаміки політичного діалогу на найвищому рівні між нашими країнами є важливою складовою подальшого розвитку взаємовигідного партнерства. Високо ціную зусилля Катару, який буквально на очах забезпечив собі гідне місце серед найрозвиненіших держав світу

, - заявив Володимир Зеленський.

В Офісі Президента повідомляють про те, що під час зустрічей буде обговорено широкий спектр питань двосторонньої співпраці у політичній, торговельно-економічній, інвестиційній, аграрній, енергетичній та військово-технічній сферах, а також взаємодії в межах міжнародних організацій. За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів.

Також Перша леді України в межах розвитку напрямку публічної та культурної дипломатії проведе зустрічі з головою катарського фонду освіти, науки та суспільного розвитку Qatar Foundation Мозою бінт Нассер, головою катарської державної інституції Qatar Museums Меяссою бінт Хамад Аль Тані, а також з дружиною Еміра Катару Джавагір бінт Хамад бін Сухейм Аль Тані.

 

Читайте також: Танки, артилерія і РСЗВ бойовиків - СММ ОБСЄ виявила порушення на Донбасі

В Києві виникли протести. Пряма трансляція

Росія перекидає на Донбас кадрових військових