Інтернет
6 березня 2015
"Все, що я вмію робити - це біль і ненависть. Тому що я – російський окупант" (відео)
У мережі з'явилася відповідь на славнозвісний відеоролик
news-image

У мережі  з ‘явилася відео відповідь на пропагандистський ролик «Я – русский окупант», який набрав неабиякої популярності в інтернеті, передає Є | Єдність.інфо.

Нагадаємо, в відеоролику голос за кадром від імені так званого «російського окупанта» розповідає про переваги «російського миру»  у низці країн та негаразди, з якими існують ті самі країни у наші дні після того, як росіяни залишили території.

У відповідь на цей ролик в мережі з’явилося  інше відео зі схожою назвою « Я – русский окупант», але цього разу голос за кадром розповідає про російське вторгнення до Афганістану, Фінляндії, Польщі, Японії, Будапешта, Праги, Тбілісі та Вільнюса. Згадує «окупант» також голодомор в Україні, союз с Адольфом Гітлером напередодні Другої Світової війни та переслідування інакомислячих.  

"Це я влаштував голодомор в Україні, коли від голоду загинули мільйони людей. Це я став союзником Гітлера і розв'язав Другу Світову війну. Це я втопив у крові Будапешт у 56-му, Прагу - у 68-м, Тбілісі - у 89-му, Вільнюс - у 91-му. Це я будував концтабори і переслідував інакомислення. Я так і не навчився будувати дороги, робити побутову техніку та нормальний одяг", - розповідає "окупант".

Розповідь, під час якої на екрані з’являються краплини крові,  проілюстрована кадрами зруйнувань, загиблих та поранених.

«Все, що я вмію робити - це біль і ненависть. І сьогодні я йду до вас, тому що я – російський окупант» - каже голос за кадром.
Читайте також: Пропагандистське відео «Я - російський окупант» набирає мільйони переглядів в Інтернеті