Резонанс
7 березня 2015
"Скандал навколо роботи сина Пашинського в "Спецтехноекспорті" піднято на замовлення РФ" - Чорновол
"Я впевнена, що великі гроші вливалися, щоб роздути цю тему, тому що вона не варта виїденого яйця", - зазначила нардеп
news-image

Скандал навколо роботи сина Пашинського в "Спецтехноекспорті" піднято на замовлення РФ.

Про це в ефірі "Люди. Hard Talk. LIVE" на телеканалі "112 Україна" заявила народний депутат України Тетяна Чорновол.

Нагадаємо, раніше Forbes повідомив, що Антон Пашинський очолив "Спецтехноекспорт".

"Те, що зараз піднята ця тема, це просто дуже підло. Я вам скажу, що під час Майдану Антон Пашинський, син Сергія Пашинського, був в розстрільних списках за машину СБУ (епізод з "прослушкою" в машині СБУ на Майдані, - ред.). Ту машину, яку вішали на мене. Так от Антон Пашинський був у списках на знищення, тому що він брав участь у тій ситуації з машиною СБУ. Тобто людина пройшов Майдан. Причому пройшов так, що був у цих розстрільних списках. Антон Пашинський був перший, хто записався в добровольчий батальйон Нацгвардії. Син тоді керівника Адміністрації президента перший пішов в Нацгвардію, щоб поїхати на фронт. Тобто людина пройшла Майдан, чоловік першим поїхав на фронт. І він не заслуговує працювати в якомусь маленькому департаменті? А чим йому займатися?" - сказала вона.

"Я просто впевнена, що це знищення ключової людини в обороні країни, я маю на увазі Сергія Пашинського, - замовлення Російської Федерації. Я впевнена, що великі гроші вливалися, щоб роздути цю тему, тому що вона не варта виїденого яйця", - додала Чорновіл.

Говорячи про досвід роботи у великих структурах, нардеп зазначила, що у Антона Пашинського такий досвід є, але працювати він буде в дуже маленькому департаменті.

Читайте також:Пашинський: Миротворчий контингент не зможе зупинити російську агресію

 

"Він працював у великих структурах. Знову-таки, маленький департамент з трьох людей. Це дуже-дуже маленький чиновник, який цим займається, тому що хоче принести користь цій державі", - сказала вона.

Нагадаємо, що син нардепа Сергія Пашинського Антон спростував поширену у ЗМІ інформацію про те, що він був призначений на керівну посаду в держконцерн "Укроборонпром".