Суспільство
9 березня 2015
Школярка з Росії передала Шварценеггеру листи від дітей Донбасу
Школярка з Московської області Мар'яна Наумова передала Арнольду Шварценеггеру листи від дітей Донбасу.
news-image

У жовтні та грудні Мар'яна відвідала школи та спортивні заклади Донецька і Луганська, де провела дитячі спортивні заходи і доставила гуманітарну допомогу. 

Наумова 8 березня встановила новий світовий рекорд на турнірі ArnoldBenchBach в рамках найбільшого в світі фестивалю «Арнольд Класик 2015».

«Так як мій тренер не зміг поїхати зі мною через візові проблеми, я звернулася за допомогою до моїх американських друзів-спортсменів. У нашому виді спорту від тренера та асистентів залежить дуже багато, і я рада, що все вийшло.

 

З рекордом мене привітав сам Арнольд Шварценеггер, і ми змогли трохи поспілкуватися. Я сказала йому, що мрію, щоб він став президентом США і обов'язково налагодив відносини з Росією. Також я передала йому листи і фотографії, які я отримую від дітей "Новоросії". Арнольд уважно вислухав мене і обіцяв мені, що буде працювати над цим, - наводить слова Наумової «АиФ».

Мар'яна Наумова - чотириразова чемпіонка світу, володарка більше 15 світових рекордів за версіями різних федерацій пауерліфтингу.