Політика
11 березня 2015
Пашинський пояснив призначення свого сина в "Спецтехноекспорті": Він заслужив
Пашинський наголосив, що його син має досвід роботи в цій галузі, оскільки три роки очолював великий відділ із мільярдними оборотами
news-image

Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський вважає, що призначення його 24-річного сина Антона головою "Спецтехноекспорта" є заслуженим та базується на інтересах країни.

Про це він заявив в ефірі програми "Громадское на русском", пише Є | Єдність.інфо.

"Що сталося. Мій син, Антон Пашинський, випускник нашого внз, який має спеціальність магістр міжнародної економіки та торгівлі, який вільно володіє англійською мовою, який вісім останніх місяців – до цього він був у Нацгвардії – займався волонтерством, доставляв тепловізори… Йому запропонували місце начальника відділу з трьох осіб – контрактів, це відділ договорів. Запропонував менеджмент компанії", – заявив Пашинський.

Голова комітету наголосив, що його син має досвід роботи в цій галузі, оскільки три роки очолював великий відділ із мільярдними оборотами.

"Він пішов працювати в цю сферу, тому що вона має дуже велике значення для підняття обороноздатності країни", – наголосив Пашинський.

Читайте також:"Скандал навколо роботи сина Пашинського в "Спецтехноекспорті" піднято на замовлення РФ" - Чорновол

Як відомо, Антона Пашинського призначили топ-менеджером "Спецтехноекспорт" у лютому цього року. Цей департамент, зокрема, веде військові контракти України з Північним Суданом на десятки мільйонів доларів.

Коментуючи призначення свого сина виданню "Дзеркало тижня" 6 березня Сергій Пашинський заявив, що "чоловік, який представився моїм сином, дав помилкову інформацію. … Мій син не працює в другому департаменті "Укроборонпрому".