Шоу-біз та культура
13 березня 2015
Мати Кузьми Скрябіна звернулася до фанів
Мама Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна звернулася до шанувальників сина з проханням допомогти вирішити подальшу долю гурту «Скрябін».
news-image

Звернення мами Кузьми опубліковано на офіційній сторінці гурту «Скрябін» у Фейсбуці, пише Є | Єдність.інфо.

У тексті йдеться про те, що сім’я Андрія Кузьменка хоче дати шанс його музиці, яка не була достатньо розкручена за життя.

"Музика Кузьми, яка належить і вам, звичайно буде якийсь час на дисках, і всі ми будемо слухати її. Але час невблаганний, буде стирати потроху біль втрати і музику Андрійка. І тому під впливом, напевно сина, мені прийшла раптова думка, 8 березня ввечері, що треба продовжити життя Скрябін-групи. Але в голові була така буря і боротьба — як?! Це ж треба на сцену поставити когось, хто має замінити Андрійка! І я подумала — це нісенітниця, яка не має права на життя. 9 березня, рано, о 4:33, я відкрила очі — і ясна вказівка "Два пацана і Шпрот"! Ця ідея була настільки чіткою, що сумніву не було — не я це придумала", - пише Ольга Михайлівна.

Мати Андрія Кузьменка відзначає, що завдання групи "Скрябін 2.0" - розкрутити те, що несправедливо було забуто і не звучало в ефірах.

"Я думаю, що ті вказані у сні два пацани, повинні бути молодими, як Оля (Шпрот), мати дар імпровізації, і в цілому зберегти стиль Скрябіна. При тому внести нотку молодості, як це зробив Дорн (але не так кардинально), а на концертах завжди мають бути присутні 2-3 кліпи-постановки у виконанні Андрійка", - ділиться думками Ольга Михайлівна.

Крім того, пані Кузьменко розповіла, що на могилі сина в Брюховичах знаходить багато листів та віршів від фанів.

"І прочитавши слова, які могли написати тільки щирі та віддані люди, я оцінила любов фанів. І подумала, що тільки з вами всіма, з вашими думками з приводу продоження Скрябіна, я можу приймати якесь рішення! Дуже чекаю на ваші думки. Разом горе пережити легше!" - пише мати Андрія "Скрябіна".
Читайте також: Гурт "Скрябін" шукає нового соліста