Суспільство
14 березня 2015
Флешмоб "З Україною в серці" включать до Книги рекордів України
Ініціатором та організатором рекорду виступила українка з Італії Оксана Абраменко (Неаполь, Італія).
news-image

Національний Реєстр Рекордів України у понеділок, 16 березня, оголосить рекордом один із наймасштабніших проектів у світі - міжнародний флешмоб "З Україною в серце, де б ми не були!".

Про це повідомляє Посольство України при Святому Престолі у Фейсбуці.

"Реєстрація рекорду "Фраза, складена тілами людей в найбільшій кількості країн" відбудеться у Києві у приміщенні Музейно-патріотичного Центру 16 березня 2015 року о 13.00. за адресою: Дніпровський узвіз, 1", - зазначається у повідомленні.

Під час реєстрації рекорду транслюватиметься відеофільм, в який увійшли сюжети з кожної країни, де відбувалося патріотичне об’єднання українців.

Оскільки в Росії впродовж тижня очікуються святкові заходи щодо річниці анексії Криму, то українці зі всього світу цим національним рекордом висловили протест проти ганебної окупації.

Нагадаємо, що впродовж 2014 року українці з 14 країн світу - Грузії, Італії, Греції, Великобританії, Франції, Польщі, Іспанії, Німеччини, Нідерланд, Пакистану, Америки, Австралії та Японії - виходили під цим гаслом на центральні площі міст, щоб показати єдність українців не тільки в Європі, але і у всьому світі. Українці в різних країнах склали своїми тілами єдину фразу: "З Україною в серці де б ми не були!"

У світовому флешмобі, зокрема, взяли участь представники посольств країн (Пакистан, Італія), член родини Степана Бандери - його зять - Андрій Куцан (Німеччина), Посольство України при Святому Престолі (Ватикан).