Політика
16 березня 2015
Путін зустрінеться в Астані з Лукашенком і Назарбаєвим 20 березня
За словами прес-секретаря казахського президента, раніше перенесення зустрічі глав трьох держав трапилося через «щільний графік».
news-image

Президент Росії Володимир Путін зустрінеться 20 березня в Астані з лідером Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим і зі своїм білоруським колегою Олександром Лукашенком, повідомляє в понеділок, 16 березня, РІА Новости, посилаючись на слова прес-секретаря казахського президента Даурию Абаєва, передає Є | Єдність.інфо.

«Зустріч відбудеться 20 березня в Астані. На сьогоднішній день російська і білоруська сторони підтвердили свою участь», - сказав він.

За словами Абаєва, перенесення зустрічі глав трьох держав трапилося через «щільний графік».

Раніше агентство Reuters, посилаючись на власні джерела, повідомило про перенесення зустрічі через хворобу Путіна. Пізніше прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков підтвердив скасування зустрічі, проте спростував інформацію про проблеми зі здоров'ям у Путіна.

Спочатку зустріч планувалася 13 березня. Очікувалося, що глави держав розглянуть питання поглиблення взаємної торгівлі та економічної взаємодії трьох країн.

Володимир Путін більше тижня не з'являється на публіці. Раніше Пєсков, відповідаючи на питання щодо робочий графік  президента і його зустрічі з підлеглими, пояснив, що вони «йдуть постійно, але не всі зустрічі публічні».

Також він відмовився коментувати інформацію про його місцезнаходження, пославшись на те, що такої практики немає. 

Читайте також: Європейські політики відреагували на "кримські зізнання" Путіна