Події
17 березня 2015
Особи організаторів заворушень в Костянтинівці встановлені - міліція
Надвечір протестів там залишались 30-50 молодих людей, які, переважно, були під дією алкоголю
news-image

Начальник Донецької міліції В'ячеслав Аброськін вчора побував у Костянтинівці на Донеччині, де почались заворушення серед місцевих жителів після трагічного ДТП, в якому українські військові на броньовику збили трьох пішоходів, а 8-річна дівчинка загинула.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

За результатами зустрічі він повідомив, що організатори заворушень встановлені. 

"Близько 23.00 залишилися 30-50 молодих людей віком від 18 до 30 років, які, переважно, були під дією алкоголю. Вимагали справедливого і негайного покарання військових злочинців, з вини яких загинула дитина. Говорили про поведінку військових в місті, зокрема про заборону продажу їм спиртних напоїв", - написав Аброськін.

Також, за його словами, жителів хвилюють питання виплати заробітної плати та мобілізації. Люди запитували, коли настане мир.

Читайте також:У Костянтинівці затримані військові, які збили на смерть на броньовику дівчинку

"Переконали більшу частину присутніх розійтися. Вулиця - не кращий варіант для вирішення проблем. Міліція Костянтинівки несе службу в посиленому варіанті. Усі факти масових заворушень задокументовані. Особи організаторів встановлені. Ситуація в місті стабілізована", - вказав він.

Нагадаємо, що військові-учасники ДТП були затримані. Заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа заявив, що подія в Костянтинівці "не має виправдання і винні у смерті дитини повинні бути покарані". Від відповідальності їх не врятують ні погони, ні заслуги.

Читайте також:У Костянтинівці почалися заворушення біля гуртожитку українських військових