Події
17 березня 2015
На місці аварії в Костянтинівці сталася ще одна ДТП
Легковик збив біля місця вчорашньої ДТП бабусю.
news-image

У Костянтинівці на місці вчорашньої ДТП за участю броньовика військових, сьогодні також трапилася аварія, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Кореспондент.

Водій легкового автомобіля збив літню жінку, яка переходила дорогу. Повідомляється, що в момент події на місці трагедії перебували близько 40 обурених городян. Вони спробували влаштувати самосуд над водієм, кілька разів ударивши його. Незабаром прибула міліція і забрала учасника ДТП для подальших розглядів.

Постраждалу жінку відвезла карета швидкої допомоги.Також повідомляється, що місцеві жителі о 15:00 сьогодні планують провести мітинг у зв'язку з вчорашньою трагедією. Люди несуть до місця трагедії квіти і свічки.

Як повідомлялося, увечері в понеділок в Костянтинівці почалися заворушення біля гуртожитку, в якому живуть українські військові.

Нагадаємо, учора о 14:42 в Костянтинівці бійці ЗСУ на броньовику збили на смертьвосьмирічну дівчинку, ще одна жінка з дитиною були госпіталізовані до лікарні. Пізніше начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в Костянтинівці затримані двоє військових, з вини яких трапилася ця дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також: У разі провокацій в Костянтинівці міліції дозволили стріляти