Резонанс
18 березня 2015
У Костянтинівці розпочалась жалобна церемонія за загиблою у ДТП 8-річною дівчинкою
Біля будинку загиблої дитини зібрались сотні людей.
news-image

Жалобний день сьогодні у Костянтинівці – почалось прощання з 8-річною Поліною, яка загинула від військової БМД, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на ТСН.

Біля будинку родини загиблої зібрались сотні людей, які хочуть попрощатись. Далі процесія вирушить до місцевого храму.

У місті - безпрецедентні заходи безпеки.Чи не на кожному кроці – правоохоронці, які перевіряють увесь цивільний транспорт, що курсує містом. Напередодні ширились чутки про можливі провокації з боку приїжджих сепаратистів.

"У нас - ціла операція з підтримки порядку у Костянтинівці. Підняті за тривогою всі правоохоронні органи, додатково підтягнуті сили "Сокола". Ми не просто очікуємо на провокації, у нас є інформація, що провокації готують", - каже заступник начальника Донецької міліції Ілля Ківа.

Вночі чергові спроби дестабілізації були – після мирного мітингу біля місцевого будинку культури ближче до опівночі на місці аварії зібрались близько 50 молодих людей, які частково приховували свої обличчя. Молодики закликали до перекриття доріг та погромів. Після перемовин з правоохоронцями, натовп розійшовся. Сьогодні на місці аварії знову збирається мітинг.

Читайте також: Мама маленької дівчинки, на яку наїхала бронемашина: "Дочка випала з коляски - і це її врятувало, а Полю розчавили"