Політика
18 березня 2015
Фракція "Самопоміч" проштовхує Семенченка у віце-прем'єри
Лідер фракції"Самопоміч" заявив, що партія наполягає на призначенні першого віце-прем'єра з питань оборони
news-image

В уряді не потрібна посада першого віце-прем'єра з питань оборони, в коментарі Gazeta.ua сказав керівник громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

"У нас є Міністерство оборони, яке виконує покладені на нього Конституцією та законами обов'язки. Створення паралельного дублюючого органа нівелює відомство. Це така собі роль "смотрящего". Через "Самопоміч" іде лобіювання цієї дурної ініціативи, щоб взяти на себе керівництво силовим блоком. Партія хоче посаду віце-прем'єра під одну людину, яка думає, що впіймала зірку - Семена Семенченка. Мене це не дивує. Цей псевдокомбат неодноразово намагався подати себе в ролі рятівника країни і людини, яка єдина знає рецепт перемоги", - зазначив він.

За словами експерта, у країні, яка знаходиться в стані війни, має бути єдине військове керівництво, яке складатиметься з професіоналів, а не політиків.

Читайте також:Муженко повинен піти у відставку слідом за Гелетеєм - Семенченко

""Самопомочі" сприяють олігархічні кола та фінансові групи, які намагаються контролювати як ведення війни, так і грошові потоки, які направляються на підтримку армії. Проштовхують своїх людей у владу. Хочуть диктувати свої умови політичному керівництву країни. Треба блокувати ініціативу призначення силового віце-прем'єра і сприяти тому, щоб це рішення не було ухвалено", - зауважив Снєгирьов.

Нагадаємо, лідер фракції"Самопоміч" Олег Березюк заявив, що партія наполягає на призначенні першого віце-прем'єра з питань оборони.