Події
18 березня 2015
У Костянтинівці введено посилений режим патрулювання - Аваков
Міністр також заявив, що не очікує в Костянтинівці будь-яких проблем
news-image

У Костянтинівці введено посилений режим патрулювання, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Там є начальник міліції Аброськін (В'ячеслав Аброськін - начальник Донецької обласної міліції - ред.), є посилений режим патрулювання. Так що ми людей захистимо", - сказав міністр.

Він нагадав, що винні у смертельному ДТП двоє військовослужбовців заарештовані. Також, за його словами, затримані ініціатори дестабілізації обстановки в місті.

"Ті люди, які намагаються скористатися ці інцидентом для дестабілізації української влади, яких ми відокремлюємо від людей, які висловили своє невдоволення щодо інциденту, точно також затримані", - повідомив міністр.

Міністр також заявив, що не очікує в Костянтинівці будь-яких проблем.

Аваков вважає, що для запобігання інцидентів, які сталися в Костянтинівці, потрібні системні рішення.

"Повинні бути системні рішення, для того, щоб надалі не допускати такого роду порушення в прифронтовій зоні", - сказав він.

Як повідомлялося, 16 березня в Костянтинівці Донецької області сталося ДТП за участю бойової машини десанту (БМД). В результаті події збито жінку з двома дітьми - 6-річна дівчинка загинула, мати і друга дитина потрапили до лікарні. Після цього в місті почалися "масові заворушення".

Винним у трагедії двом військовослужбовцям Краматорським міським судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.