Резонанс
19 березня 2015
Прокремлівський канал пустив без цензури в ефір коментар Геращенка щодо подій у Костянтинівці (відео)
Прокремлівський телеканал Росія 24 пустив без цензури в ефір коментар радника глави МВС і народного депутата України Антона Геращенка щодо подій у Костянтинівці Донецької області.
news-image

Радник глави МВС зізнався, що не очікував від російських телевізійників надання можливості озвучити об'єктивну точку зору, передає Єдність.інфо з посиланням на ЛігаНовини.

"Я погодився дати свої коментарі і дав їх, не особливо сподіваючись, що вони вийдуть в ефірі "Росія 24". Однак моє припущення не збулося. Мій коментар без купюр був продемонстрований на всю Росію, анексувати Крим, віджаті на час у нас території фейкових республік ДНР, ЛНР і весь світ по супутникових каналах", - написав Геращенко у себе в Facebook.

"За сім хвилин мені вдалося сказати правду про те, що в Костянтинівці відбулася людська трагедія, але ми не дамо російським спецслужбам влаштовувати з цього видимість народного повстання проти законів української влади і жорстко покараємо військовослужбовця винного у загибелі дитини. Так само я заявив про те, що нова законна українська влада буде зброєю зупиняти тих, хто спробує влаштовувати путч в тилу українських військ на замовлення російських спецслужб", - зазначив він.