Суспільство
19 березня 2015
Береза: Знайомі бізнесмени стверджують, що корупція зараз навіть більше, ніж при Януковичі
Народний депутат Борислав Береза впевнений, що нинішні керівники країни прагнуть отримати максимальні бонуси для себе за період перебування при владі, оскільки розуміють, що їх час обмежений.
news-image

На думку позафракційного народного депутата Борислава Берези, нинішній уряд займається корупцією в більших обсягах, ніж це робили його попередники часів Януковича. Про це Береза ​​розповів у коментарі виданню "ГОРДОН", повідомляє Є | Єдність.інфо.

"Я спілкуюся з багатьма бізнесменами, і всі вони стверджують, що корупція на сьогоднішній день більше, ніж при Януковичі, тому що ті, хто керує зараз, розуміють, що у них обмежений час знаходження при владі, тому рвуть все що можуть. Я не думаю, що вона (корупція -ред.) набагато більше, але не менше, це точно. Ті, хто приходять до влади, як і раніше намагаються не тільки контролювати ці схеми, але і не дають їх розкривати, тому корупція не зменшилася ", - вважає Береза.
"Я можу гарантувати, що чиновники в різних гілках влади беруть різні суми. Когось задовольняє сума в 5000 грн, когось не задовольняє і 50 тисяч доларів", - додав він.

Нагадаємо, 18 березня голова Державної фінансової інспекції Микола Гордієнко, відсторонений від посади, звернувся з офіційним запитом до ГПУ з проханням розслідувати факти корупційної діяльності уряду Арсенія Яценюка.

Читайте також: "Корупційні схеми в Україні очолює уряд Яценюка", - Микола Гордієнко