Суспільство
19 березня 2015
Тигр напав на дресирувальника Аскольда Запашного під час зйомок серіалу
Наразі життю дресирувальника нічого не загрожує
news-image

На знаменитого дресирувальника Аскольда Запашного під час зйомок серіалу про легендарну приборкувачку тигрів Маргариту Назарову напав тигр, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на  Вести.

Після нападу тигриці дресирувальник потрапив до лікарні. Брат і колега постраждалого Едгард Запашний повідомив журналістам, що інцидент стався на зйомках фільму про знамениту приборкувачку  Маргариту Назарову. Він запевнив, що життю Аскольда ніщо не загрожує.

"Він грав переляканого оператора, який за сюжетом повинен тікати від тигриці. Господарі тигриці не втримали її, і, коли Аскольд побіг, тигриця рвонула за ним, кинулася на нього, вчепилася в ногу кігтями", - сказав Едгард Запашний.

За його словами, Аскольд отримав кілька ран від кігтів. Укусів йому вдалося уникнути: тигриця спробувала вчепитися в нього іклами, але дресирувальник схопив її за голову і втримав.
Відразу ж після інциденту Аскольд Запашний поїхав в Інститут імені Скліфосовського, де йому зробили ін'єкцію проти правця.

"Зараз з братом все гаразд", - запевнив Едгард Запашний.

Сам Аскольд пізніше повідомив порталу Super, що отримав досить глибокі, але не небезпечні рани.

"Тигр просто встромив у мене пазурі. Вдалося відбитися від атаки таким чином, щоб він не вчепився зубами. Я схопив її прямо за морду, потім асистент на неї напригнул, і тигрицю відтягнули", - поділився приборкувач з журналістами.


На думку дресирувальника, хижачка напала на нього просто тому що їй дали можливість погнатися за людиною.

"Мабуть, інстинкт мисливця спрацював. Фактично спровокували", - пояснив він.
Читайте також: Кіт-облудник, що не хоче гуляти, підкорив Youtube акторською майстерністю