Світ
20 березня 2015
Фанати Кларксона приїхали до редакції BBC на танку (відео)
Активісти вимагають повернути ведучого
news-image

Група активістів, що вимагають повернення ведучого Джеремі Кларксона в шоу Top Gear, приїхали до редакції корпорації BBC на танку. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на The Independent.

Акція була спланована блогером Гвідо Фалксом (Guido Falkes). Разом з ним на танку їхав чоловік, одягнений в костюм пілота-випробувача Стіга з Top Gear, і ще двоє чоловіків. На бойовій машині розтягнули транспарант з гаслом #bringbackclarkson («Поверніть Кларксона»).

Активісти приїхали до будівлі телекомпанії, щоб передати петицію з проханням повернути ведучого, яка набрала більше мільйона підписів.

Як раніше зазначалось, після відсторонення Кларксона зйомки Top Gear призупинилися. Колеги шоумена Джеймс Мей і Річард Хаммонд відмовилися від роботи в програмі без нього.

Кларксон був відсторонений від участі в шоу 10 березня після сварки з продюсером. За інформацією британських ЗМІ, ведучий спробував ударити його за те, що той не надав знімальній групі їжу після довгого робочого дня. Сам Кларксон заперечує факт бійки. У телекорпорації мають намір провести розслідування інциденту.

Пізніше з'явилася інформація, що Кларксона в шоу може змінити британський актор і письменник Стівен Фрай, а сам він приступить до роботи над гумористичним шоу на каналі BBC1.

Читайте також:Ведучі Top Gear відмовилися від зйомок без Кларксона