Політика
21 березня 2015
Добкін ображений на Януковича і має до нього багато питань
Нардеп зізнався, що має багато питань до позбавленого звання екс-президента України
news-image

Екс-регіонал Михайло Добкін розповів, як йому живеться без Віктора Федоровича повідомляє Єдність.інфо з посиланням на "Світське життя".

Добкін сказав, що не бачив Януковича більше року і згадав, як той на прес-конференції сказав, що "всіх своїх забрав з собою".

"На одній з перших прес-конференцій Віктор Федорович сказав, що всіх своїх він з собою забрав. Напевно, ті, хто тут залишився - не його, тому нам з ним більше розмовляти нема про що", - прокоментував екс-регіонал.

Він додав, що має безліч питань до Януковича і як випаде нагода, обов'язково йому їх поставить. Окрім того Добкін поділився, чому тікав свого часу з України.

"Я виїжджав на 16 годин з країни, вивозив свою родину, тому що була реальна загроза моїм дітям та батькам. Я не маю в планах ні сьогодні, ні тоді бажання кидати Україну, я собі іншої країни не шукаю. Що стосується втечі та питань до Віктора Федоровича, думаю, що найстрашніше, що в нього в самого є до себе питання. Якщо колись ми зустрінемось, я йому свої питання поставлю", - підсумував депутат.

Нагадаємо, Добкін здав Януковича "з потрохами" і розповів подробиці його втечі. Одіозний чиновник розповів, що колишнього президента та утікача не хотіли приймати у кримському аеропорту.