Суспільство
21 березня 2015
Гаврилюк розповів про свою зарплату та якою маршруткою їздить на роботу
Козак Гаврилюк не скаржитися на власну зарплатню у Верховній Раді
news-image

Народний депутат козак Гаврилюк повідав у передачі "Світське життя" як змінили його стиль життя 100 днів роботи в Верховній Раді.

"Яким був козаком, таким залишився: чуб на місті, форма, яка була така і залишилась - нічого не змінилось. В даний момент я у Києві не живу, на власному окрузі 95-му, місто Боярка, Винаймаю житло у людей 29 квадратнх метрів за 4500 гривень. Друг дав покористуватися авто - "Жигулі", коли без "Жигуля" добираюсь 801 маршруткою", - говорить народний депутат.

"В даний час ми маємо зарплату 6500, люди виживають і на 1200, їм ще важче. Зараз піст, не їм м'ясо, по скромніше харчуюсь, смажену картоплю, картоплею запасся з осені", - говорить народний депутат.

Нагадаємо, козак Гаврилюк взявся за навчання, він говорить, що йому варто багато ще наздогнати.

Читайте також:Підвищення проїзду в метро позначилося на доходах козака Гаврилюка

"Займаюсь з викладачем, писати, граматику, історію треба повчити: те що було пропущено у моєму дитинстві, яке було не дуже цікавеньке, зараз все треба наздоганяти, - говорить козак Гаврилюк і розповідає, за що його часто сварить викладач, - що я не дуже уважний, замість того щоб зосередитися на навчанні, я десь літаю дуже далеко під небом, він вертає мене назад на землю, я знову літаю, прилітаю. Козак, одним словом"

Козак Гаврилюк також розповів про подробиці особистого життя і про те, що козаки завжди мали багато дружин і він не виключення.

"Наші козаки у давнину мали дружину не одну по всьому світу,і я з дружиною розвівся 11 років назад. У мене як у козаків і у Києві, під Києвом і в кожному селі", - сказав козак Гаврилюк.