Події
22 березня 2015
Янукович-молодший втопився на озері Байкал - ЗМІ (оновлено)
news-image

Віктор Янукович - молодший потонув, під час риболовлі на озері Байкал. Про це повідомляють українські ЗМІ, деякі політики в соцмережах, а також московські джерела, передає Єдність.інфо .

Так, "Антикор" пише: "Сталося це в п'ятницю, 20 березня в районі сьомої години вечора, причому протягом вчорашнього дня з місця трагедії надходила суперечлива інформація, за однією з версій Янукович- молодший провалився під лід, під час риболовлі зі своїм приятелем, ім'я якого не уточнюється".

Цю версію нібито підтвердив і близький до оточення сім'ї Януковичів, соратник Медведчука з "Української вибору" Михайло Павлів.

За іншою інформацією, його джип злетів з канатного мосту під час переправи.

Відомо, що Янукович - молодший готувався до чергових змагань в одному з селищ поблизу Байкалу.

Читайте також:В оточенні Януковича підтвердили загибель його сина, МНС Росії спростовує цю інформацію

Читайте також:Шуфрич: Віктор Янукович-молодший загинув

ОНОВЛЕНО: 

Разом з тим, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон провалився автомобіль з водієм і п'ятьма пасажирами.

"Громадяни виїхали на лід, щоб зробити декілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів ..", - розповіли в прес-службі МНС.

"В 23.40 (за місцевим часом) п'ятеро людей, яким вдалося покинути автомобіль "Фольксваген", були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта. Рятувальники Сахюртінського ПСП по координатам та за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія", - йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Слід зазначити, що про смерть Януковича- молодшого також підтвердило "Єдність.інфо" джерело з оточення екс-президента.

Читайте також:Всі подробиці щодо загибелі Віктора Януковича-молодшого

Читайте також:"Якщо син Януковича дійсно загинув, той сприйме цю ситуацію як кару Божу і остаточно зійде з розуму",-  нардеп