Суспільство
22 березня 2015
"Якщо син Януковича дійсно загинув, той сприйме цю ситуацію як кару Божу і остаточно зійде з розуму",- нардеп
На думку народного депутата Бориса Філатова, набожний Віктор Янукович може сприйняти смерть сина як кару Божу і остаточно збожеволіти
news-image

Якщо все-таки Віктор Янукович-молодший потонув, то, швидше за все, це призведе до смерті і екс-президента України Віктора Януковича.

Таку думку висловив у своєму Facebook народний депутат Борис Філатов, передає Єдність.інфо.

На думку нардепа, основна проблема екс-президента полягає в тому, що він реально набожний.

"Пузаті бородаті негідники нашептали йому колись, що "вся влада від Бога", забувши при цьому повідомити, що Син Божий був першим великим революціонером і борцем за права людей", - написав Філатов.

За інформацією нардепа, Янукович "сильно саморефлексував над подіями в Україні", постійно молився і багато пив.

Якщо син Януковича дійсно загинув, той сприйме цю ситуацію як кару Божу і остаточно зійде з розуму.

".. Важка робота ефесбешніков... Тепер їм доведеться ходити з Януковичем в туалет, щоб не повісився", - підсумував Філатов.

Нагадаємо, що на сторінці прес-служби Нестора Шуфрича у Facebook підтверджується інформація про загибель Віктора Януковича-молодшого.

Раніше Єдність.інфо повідомило джерело близьке до оточення Януковича-молодшого, що син екс-президента України Віктора Януковича - Віктор Янукович-молодший загинув.

Читайте також:Всі подробиці щодо загибелі Віктора Януковича-молодшого

У той же час, як повідомило видання "Лівий берег" з посиланням на джерела, Віктор Янукович-молодший брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус "Фольксваген", у якому крім нього знаходилися ще 5 осіб провалився під лід.

Віктор Вікторович Янукович - український політик, народний депутат України двох скликань, син екс-президента України Віктора Януковича. Після подій Євромайдану покинув Україну і знаходився в Росії. Молодший син Віктора Януковича народився у 1981 році у Єнакієвому Донецької області. Закінчив Донецький національний університет. Очолював молодіжну організацію Партії регіонів, лідером якої був його батько. У 2006 році став одним з наймолодших в історії українського парламенту депутатом - був обраний до парламенту від Партії регіонів. Повторно був переобраний у 2010 році. У 2012 році очолив Федерацію автомобілістів України. Відомий пристрастю до екстремальних видів спорту. Проти Януковича-молодшого були введені санкції Європейського Союзу.