Резонанс
23 березня 2015
Тіло Януковича-молодшого відправили спецрейсом до Криму
Про це повідомляють російські ЗМІ
news-image

Тіло загиблого на Байкалі Віктора Януковича-молодшого, сина екс-президента України Віктора Януковича відправлено чартерним рейсом до Криму. Про це повідомляють іркутські ЗМІ, наводячи дані з відкритих джерел, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на ТРК Звезда.

Згідно з повідомленнями місцевих журналістів, встановлено з «максимальною достовірністю», що загиблий 20 березня на Байкалі Віктор Давидов був Віктором Януковичем-молодшим.
 
Напередодні ввечері за тілом в Іркутськ прибув чартерний рейс авіакомпанії «Центр-Південь», що раніше не значився в розкладі. Рейс CTS9626 вилетів 22 березня в 09.45 місцевого часу в Уфу, куди прибув о 11.31 уфимського часу. Менш ніж за годину (очевидно, після заправки), о 12.25 борт вилетів до Сімферополя. При цьому, якщо вірити повідомленням в соцмережах, дані про прибуття літака в аеропорт Сімферополя були приховані. Скрін-копії решти маршруту подорожі з сайтів іркутського і уфимського аеропортів з'явилися в Мережі.

В авіакомпанії «Центр-Південь» відмовилися підтвердити або спростувати інформацію про перевезення тіла Януковича-молодшого з Іркутська в Крим, пославшись на те, що «дана команда нічого не говорити».
 

Нагадаємо, трагедія сталася в п'ятницю ввечері на озері Байкал в районі північного краю острова Ольхон. Автомобіль Volkswagen з водієм і п'ятьма пасажирами провалився під лід. За словами рятувальників, постраждалі виїхали на лід з метою зробити фотографії - при цьому порушивши вимоги забороняючих інформаційних знаків. Пасажири врятувалися, а водій не встиг відстебнути ремінь безпеки, коли автомобіль почав йти під воду.