Політика
23 березня 2015
Влада діє за сценарієм "попередників"
Богдан Яременко висловив свою думку стосовно дій уряду
news-image

Голова правління благодійного фонду  "Майдан закордонних справ" Богдан Яременко заявив, що нинішня українська влада діє за шаблонами усіх попередніх інформує Єдніть.інфо.

"Нещодавно під час зустрічі з "єесівським" дипломатом останній поцікавився моєю думкою про хід реформ. Відповів, що з радістю прокоментую це питання тоді, коли в Україні почнуться реформи. На що співрозмовник повним єхидства тоном показав мені якісь дві згорнуті сторіночки і заявив: "Ну, як же це немає реформ? Мені ось щойно в МЗС список реформ дали". Посміялись. Але насправді зовсім несмішно. Нинішня українська влада діє за шаблонами усіх попередніх - якщо її критикують, вони не намагаються змінити ті підстави, які викликають критику, а натомість пробують розгорнути контрпропагандистську роботу." - говорить Яременко.

Громадський діяч запевняє, що на певному етапі статті лідерів держави в іноземній пресі, прес-релізи, списки реформ, що роздаються на зустрічах з іноземними дипломатами можуть знизити політичний тиск через відсутність реформ. Але це безперспекстивна політика, тому що, за словами Яременко, переконувати треба не іноземців, а своїх громадян. І не прес-релізами та презентаціями, а реальними справами, бо це єдиний правильний піар.