Війна
23 березня 2015
"Азов" розповів, як проходять навчання (відео)
Їх було шістдесят. Залишилось сорок два. Найкращі сорок поїдуть в зону АТО
news-image

Як справжні спартанці, майбутні бійці полку Азов проходять навчання у тренувальному таборі у Києві інформує Єдність.інфо з посиланням на прес-центр "Азова".

За два тижні добровольці повинні пройти спеціальну фізичну підготовку, здобути основні тактичні навички та стати однією злагодженою командою. Молодих хлопців, як і дорослих чоловіків перевіряють на витримку та психологічну готовність до бойових дій. Програму для тренування бійців розробляють найкращі спеціалісти "Азова" та іноземні фахівці. Кожен інструктор має свої особисті навички та досвід, який він передає бійцям як під час групових занять, так і індивідуально. Тому, в таборі кожен боєць має усвідомити, що у нього виходить краще і чим він буде займатися у майбутньому.

Найкращі бійці одразу потрапляють у полк, що базується у Маріуполі. Інша частина рекрутів відправляється на тренувальні табори "Азову" в зоні АТО, продовжують готуватися та несуть службу на постах та в нарядах. Третя частина рекрутів, що не досягли належного рівня підготовки або не мають всіх медичних та юридичних дозволів не потрапляє у полк, але може пройти підготовку ще раз.

Та головним досягненням табору є те, що за два тижні абсолютно різні чоловіки, з різних регіонів України, різного рівня освіти та культурного осередку перестають думати лише про себе і свої потреби, вони стають командою, об’єднаною однією метою, назавжди братами.