Війна
24 березня 2015
Правила відправки вантажів у зоні АТО по "Новій пошті" змінюються
Речі будуть приймати тільки у відкритому вигляді
news-image

Відправляти побутову техніку та супутні речі будуть тільки при наявності заводських документів або торгових чеків, що підтверджують покупку, про це пише Є | Єдність.інфо, посилаючись на сторінку у Facebook начальника міліції в Донецької області В'ячеслава Аброськіна. 

«У прифронтовій зоні мають місце факти мародерства. Награбовані речі, в тому числі і через мережу «Нової пошти» в області, відправляються в інші регіони. Також є факти відправки через відділення цієї служби зброї та боєприпасів в наш регіон», - констатував Аброськін.

Керівництво «Нової пошти» взяло на себе зобов'язання: при відправці речей будуть прийматися тільки у відкритому вигляді, а всі 44 відділення в області обладнають відеокамерами,  також більш предметно вивчати питання про забезпечення роботи тривожної кнопки підрозділами ДСО. 

Один з регіональних директорів Вадим Бугрім розповів про випадки застосування фізичної сили клієнтами стосовно співробітників кур'єрської служби і запропонував включити в маршрути патрулювання нарядів міліції і військової комендатури адреси відділень "Нової пошти".

Читайте також:В зоні АТО поменшало обстрілів