Суспільство
25 березня 2015
Кличко зранку покатався на велосипеді (фото)
Мер Києва Віталій Кличко разом з очільником Дніпровського району Ярославом Горбуновим на велосипедах приїхали на Труханів острів, щоб проінспектувати, як там прибрали під час суботника.
news-image

Кличко, як і обіцяв, розпочав інспектувати столицю на велосипеді разом з главами районів, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на СП.

«Інспекція ще триває. Враження повинні бути не у мене, а у киян, коли вони побачать, що Труханів дійсно змінився і їм захочется приїжджати сюди знову, з дітьми, з друзями, родиною. І тут будуть створені відповідні умови для активного відпочинку. Але зараз, бачу, сміття вивезли, прибрали частину теріторії, висадили дерева. Та роботи тут ще багато», — сказав Кличко.

Мер відзначив, що столична влада приводить територію острова до ладу, щоби влітку кияни могли насолоджуватися комфортним відпочинком на природі в центрі столиці.

«Ми підготували і реалізовуємо проект облаштування Труханового. Щоби зробити острів комфортним, щоби кияни могли у центрі Києва на природі відпочити, зайнятися спортом, приготувати у цивілізованих умовах шашлик чи барбекю. Ми також даємо можливість малому бізнесу розвиватися, створюємо умови і закріплюємо за ним соціальну відповідальність. Сьогодні ініціативний бізнес і громадськість беруть участь в облаштуванні Труханового острова», — зазначив Віталій Кличко.

Читайте також: Кличко вийшов з киянами на суботник