Шоу-біз та культура
25 березня 2015
Наташа Корольова продемонструвала публіці подробиці свого дуже інтимного життя
Новому розголосу піддалися порнографічні відеозаписи і фотографії, що потрапили в Інтернет, на яких користувачі розгледіли співачку Наташу Корольову.
news-image

Знімки та ролики, що ймовірно були викрадені з сімейного архіву 41-річної зірки, на яких жінка демонструє дуже відверті речі і частини тіла, викликали свого часу обурення серед громадськості та блогерів, а тепер попалися на очі і чиновникам, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Super.

Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга і член партії "Єдина Росія" Віталій Мілонов обурений появою в Мережі відвертих відео і знімків за участю співачки Наташі Корольової.

Депутат заявив, що після оприлюднення в інтернеті подібного роду інформації, він готовий вимагати заборону на появу співачки Корольової та її чоловіка, стриптизера Тарзана на громадських заходах, де можуть бути присутніми неповнолітні. Мілонов пояснив, що мова йде про спільні виступи співачки з дитячим ансамблем "Непоседы", а також про участь зірки в урочистих заходах та концертах - таких, наприклад, як День матері.

"Той, хто працює з дітьми, повинен бути прикладом для них. А те, що дозволяє собі робити артистка на ЦИХ відео, які може побачити кожен в інтернеті - бридко і НЕ вкладається ні в одні норми моралі", - обурився депутат.

Мілонов також повідомив, що готовий негайно поставити питання про позбавлення Наталії Корольової звання заслуженої артистки РФ.

При цьому він навів приклад Кобзона, як "народного артиста, гідного поваги" - адже той "поїхав співати для ополченців" на Донбасі.

Мілонов також висунув пропозицію створити "спеціальну комісію з етики", яка буде покликана відслідковувати появу подібної відвертої інформації, пов'язаної з зірками кіно, музики та шоу-бізнесу.

"Обов'язково повинна бути комісія з етики, яка буде приймати відповідні рішення. Тому що залишати таке без реакції - неприпустимо. Це бридко!" - підсумував депутат.
Читайте також: Берлусконі остаточно виправдали у «справі Рубі»