Україна
25 березня 2015
На посаду губернатора Дніпропетровської області пропонують Олега Ляшка
Таку думку висловив народний депутат України Андрій Лозовий, коментуючи ситуацію, пов'язану з відставкою Ігоря Коломойського
news-image

"Ситуація з Дніпропетровщиною складна", - говорить депутат на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передає Єдність.інфо.

Складність положення, на його думку, полягає в тому, що Дніпропетровська область входить в прифронтову зону, вона - серце промисловості. Лозовий вважає, що, так як у Путіна є давня мрія - окупувати цей край, - Дніпропетровську потрібен сильний вольовий керівник.

"Дніпропетровщині потрібен сильний вольовий керівник, здатний приймати рішення і діяти адекватно у екстремальних ситуаціях. Людина, яка знає, що таке війна і як треба допомагати бійцям. Безжальний борець з корупційними схемами, які насправді п'ють кров з країни не менше, ніж війна", - написав депутат.
"При всій повазі до новопризначеного директора радіостанції чи хто там він - точно не того калібру фігура.Вважаю, що новим губернатором Дніпропетровщини має бути Ляшко.", - додав Лозовий.