Шоу-біз та культура
26 березня 2015
Микита Джигурда заступився за Наташу Корольову в порно-скандалі
А співачка пригрозила журналістам судом
news-image

Після гучного скандалу, який розгорівся через відверті відео та фото за участю співачки Наташі Корольової та її чоловіка Сергія Глушка, російський депутат Віталій Мілонов публічно заявив про те, що її необхідно позбавити звання заслуженої артистки РФ. На захист Корольової встав шоумен Микита Джигурда, пише видання Super.ru, передає Є | Єдність.інфо.

"У чому порочність Наташі Корольової? Зараз дозволено все що завгодно - навіть гейськоий рух. У чому тут проблема? Чоловік любить свою дружину, а бажаючі можуть це побачити! Він же не з чужою дівчиною це робить. Я подивився на це їх відео, і я нічого в цьому порочного не бачу. Я сам подібне викладав, але з дублеркою. Наташа Корольова і Тарзан - чоловік і дружина. Вони боги! Я їх дуже люблю ", - зазначив шоумен.
"Мілонов - людина, що вся в комплексах. Завжди на Русі були свята, коли на Івана Купала росіяни купалися оголеними. Замість новин про війну мені приємніше дивитися, як Тарзан бавиться з Корольовою", - зазначив Джигурда.

Відверті фотографії Корольової вперше були опубліковані ще кілька років тому. Тепер же співачка збирається подати в суд на видання, яке знову їх оприлюднило.

"Створення на порожньому місці «скандалу» з вкрадених у нас колись особистих фото- і відеозаписів, журналісти зазвичай пояснюють в суді необхідністю хоч чимось щодня залучати і розважати читачів. Для цього, ймовірно, в «скандал» намагаються втягнути і депутата Віталія Милонова або від його імені «дати оцінку». Я не вважаю правильним «підкидати дров» в цю топку інформаційного сміття і вступати в дискусії щодо перспектив «позбавлення мене почесного звання «Заслуженої артистки Росії». Мені нема чого соромитися! Коли порушують мої права - я звертаюся до суду. Всі мої позови до ЗМІ за фактами поширення неналежних відомостей та використання моїх зображень задоволені судом, а правопорушники притягнуті до відповідальності. І так буде завжди ", - написала Корольова на своїй сторінці в Instagram.
Читайте також: Наташа Корольова продемонструвала публіці подробиці свого дуже інтимного життя