Події
27 березня 2015
В центрі Києві затримали учасників злочинного угруповання, які вимагали гроші за життя бізнесмена (відео)
Співробітники правоохоронних органів вилучили підроблені гроші, зброю, гранату, наркотики
news-image

Співробітники правоохоронних органів затримали організоване злочинне угруповання, повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на nv.ua.

До складу злочинної групи входило сім осіб, четверо з яких - іноземці. Вони ще на початку цього року  викрали і катували 53-річного бізнесмена. За його звільнення вимагали суму у розмірі близько 140 тисяч доларів. Згодом чоловіка відпустили, але продовжували вимагати у нього гроші.

Злочинці також займалася збутом фальшивих грошей, гривень і валюти. 24 березня під час передачі грошових коштів в сумі 90 тис гривень та після придбання підроблених доларів США, міліціонери затримали двох фігурантів угруповання. Один з них - організатор викрадення бізнесмена. У кишенях одного із затриманих міліція вилучила гранату РГД-5, а в автомобілі, на якому пересувалися злочинці, - пістолет іноземного виробництва та магазин з патронами.

При проведенні обшуків за адресами проживання осіб, причетних до скоєння злочину, було встановлено місце знаходження ще трьох безпосередніх учасників угруповання. У їхніх квартирах вилучені набої, гроші з ознаками підробки, пістолет, ручні годинники заручника і наркотики.

Вчора в центрі Києва спецпідрозділом МВС були затримані ще двоє членів угруповання. У підозрюваних вилучено автомобіль Cadillac, який використовувався для викрадення бізнесмена.

Читайте також:Одеські міліціонери затримали американця, що вербував жінок у секс-рабство (ВІДЕО)