Події
27 березня 2015
Янукович-молодший помер роблячи селфі
Віктор Янукович-молодший виїхав на крихкий лід всього лише для забави
news-image

Про це пише оглядач "Новой газеты" Олексій Тарасов повідомляє Єдність.інфо.

"Місце, вибране для селфі, шанується на Байкалі спрадавна, тут медитують представники різних духовних шкіл, повно шаманської атрибутики", — зазначив оглядач.

Тарасов повідомив, що за інформацією іркутського ГУ МНС, розповідями місцевих жителів, шестеро туристів 20 березня зупинилися в готелі біля Харанцов, увечері виїхали на лід Малого моря і погнали до північного краю острова.

 

"По льоду там прокладено дорогу, нею активно користуються (місцеві їздять на УАЗах-"буханках" і мотоциклах, дороги в північній половині острова ні взимку, ні влітку фактично немає). Але ніхто не сунеться за мис Хобой, на лід Великого моря", - зазначив він.

Янукович-молодший цим правилом знехтував, як і тим, щоб взяти провідника з місцевих і виїхав у Велике море, віддалившись від мису на 200 метрів. Глибина тут приблизно від 20 до 50 метрів.

Коли машина йшла під воду, Віктор Янукович встиг відкрити двері, однак авто нахилилося на ліву, водійську сторону.

Ті, що врятувалися викликали МНС (сигнал прийнятий о 21:30) і швидко пішли від ополонки. О 23:40 їх виявили: вони пройшли по льоду у напрямку до житла 10 кілометрів. 

"Тіло (Януковича) знайшли під льодом, на поверхні води, тобто водій зміг вибратися з машини. Захлинувся він, піднімаючись з глибини, або помер від переохолодження, у мене інформації немає; наверх його могло витягнути і повітря в непромокаючої пухової куртки. 21 березня тіло передали поліції, 22-го забрали родичі і вивезли приватним рейсом з аеропорту Іркутська з дозаправкою в Уфі", — зазначив він.

Нагадаємо,що похорон сина Віктора Януковича — Віктора Януковича-молодшого — відбувся у Севастополі.

Читайте також:Сина Януковича поховали на військовому кладовищі Севастополя