Суспільство
28 березня 2015
Фотографію дружини президента в поїзді розмістив інтернет-бот
В інтернеті стрімко набрала популярність фотографія дружини Порошенка в звичайному поїзді
news-image

Популярна в інтернеті фотографія першої леді України Марини Порошенко в Facebook, на якій вона сидить в поїзді поряд з простими людьми, опублікована інтернет-ботом інформує Єдність.інфо з посиланням на AIN.UA.

Фотографію, що набрала тисячі лайків і сотні репостів, виклав якийсь Григорій Іванченко, який, судячи з інформації в профілі, живе в Харкові і працює на місцевому тракторному заводі.

Фотографія з'явилася в Facebook 25 березня. Розмістив її Іванченко, що нібито їхав в одному вагоні потяга Харків-Київ з дружиною президента, сфотографував її і відразу виклав фото в соціальну мережу.

 

 

Читайте також:Марину Порошенко вчора "застукали" в загальному вагоні потяга

Як пише видання, в інтернеті можна знайти більш старий і правдивий аккаунт Григорія Іванченка. Чоловік, який зображений на фото, насправді живе в Татарстані і є російським скульптором, і використовує Мой Мир від Mail.ru як соцмережу.

Крім того, зазначає AIN, є ще безліч непрямих ознак того, що харків'янин Григорій Іванченко - вигаданий персонаж. У перші кілька днів після реєстрації він розмістив у соціальній мережі більше двох десятків записів. Після цього його активність дещо знизилася, і за минулі з тих пір кілька місяців він розмістив тільки дев'ять постів.

З трьох десятків записів Григорія більша частина - це перепост зі сторінок популярних видань або блогерів, зазначає портал.

Фотографія з Мариною Порошенко - це перший запис Іванченка, зроблений з мобільного телефону із зазначенням геоприв'язки до місця зйомки. А за кілька хвилин до того, як він зробив "сенсаційну" фотографію з першою леді, він додав інформацію про те, що працює на Харківському тракторному заводі, пише AIN.

На повідомлення редакції порталу в Facebook Григорій Іванченко не відповів.