Шоу-біз та культура
29 березня 2015
Джамала не поїде на Нову Хвилю у Сочі
Цього року співачка не поїде на Нову Хвилю у Сочі
news-image

Співачка Джамала виставила свої сукні на онлайн аукціон і у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла чим вражала свого часу на конкурсі "Нова Хвиля" і чому не поїде туди цього року, повідомляє Єдність.інфо з посиланням на Газета.ua.

Свого часу Джамала на Новій Хвилі здобула перемогу у сукні з білими трояндами.

"Ця сукня для мне багато значить, адже в цій сукні вся "Нова Хвиля" встала і я отримала найвищий бал, я співала українську пісню, на вбрання пішло багато тканини, адже кожна троянда зроблена подвійним шаром", - говорить співачка.

 

"Я приховувала ці рози до останнього і по ідеї я мала бути просто так. Я всі дні на репетиції виходила в звичайній тілесній рожевій сукні. Я нікому не говорила, що буду в трояндах тому це була трішки брехня у спасіння", - говорить Джамала.

Цього року співачка не поїде на Нову Хвилю у Сочі, навіть якщо отримає запрошення.

"Мене не запросили, але якщо навіть запросять, то я не поїду, тому що все-таки поки не налагодяться стосунки між нашими країнами їхати неправильно", - говорить співачка.

Серед вбрання Джамали, в якому вона співає на сцені, рідко можна побачити короткі сукні, за словами зірки вона не хоче стати ще однією артисткою, якій глядачі дивляться під спідницю.

"Коли виступаєш на сцені і глядачі внизу, я не комфортно почуваюсь, коли вони зазирають під спідницю, ми знаємо цілу колекцію артисток, які "засвітились" в цьому сенсі", - сказала співачка.

Читайте також: Дорн, Зеленський та Джамала відмовилися від участі в конкурсі "Нова Хвиля"